TRAINING: BEWUST BEGELEIDEN

Bewust Begeleiden van (hoogsensitieve) kinderen

Een training voor ouders en begeleiders (verzorgers, leerkrachten, leidsters, pedagogisch medewerkers, gastouders enz.) van hoogsensitieve kinderen. Min of meer een vervolg op de presentatie over hoogsensitieve kinderen. Deze training staat geheel in het teken van de omgang met hoogsensitieve kinderen en alle aspecten die daarbij kunnen komen kijken. Overigens is deze training een mooie aanvulling voor iedereen die met kinderen omgaat. Of het nu “HSK’s” zijn of niet.

Deze training richt zich op kinderen tot de middelbare schoolleeftijd.

Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten van 3,5 uur per keer. Vier interactieve bijeenkomsten die veel zullen brengen wanneer je vragen hebt over de opvoeding en begeleiding van gevoelige kinderen. Onderwerpen die aan de orde komen: hoogsensitiviteit in het algemeen, Overprikkeling, Stress, Communicatie, Angst (faalangst, verlatingsangst, hechting) en nog veel meer. Hoe voorkom je of verhelp je angstig en gestrest gedrag?

Tijdens deze informele, laagdrempelige training leer je een positieve en bewuste omgang met (hoogsensitieve) kinderen te hanteren.

Je ontvangt een map vol trainingsmateriaal tijdens de bijeenkomsten.
Na afloop ontvang je een certificaat van voltooiing.
Er is tijdens deze training voldoende ruimte om vragen te stellen, ervaringen met elkaar te delen en situaties in te brengen.
Er wordt dan ook heel veel herkenning bij elkaar gevonden

De groep bestaat uit maximaal acht personen en gaat door bij een aanmelding van minimaal vier deelnemers.

Voorop staat dat er een ongedwongen sfeer is; laagdrempeligheid is hier belangrijk en iedereen kan en mag meedoen. Geen enkele vraag is gek of raar en we respecteren iedereen in zijn / haar eigen beleving, ervaring en mening.

Data: Woensdag, 20 en 27 november 2019, vervolgens 4 en 11 december 2019 vanaf 19.30 uur

Data: Vrijdag 6, 13, 20 en 27 maart 2020 van 09.30 tot 13.00 uur

Investering: € 500,- p.p. (Ook in-company mogelijk. Bel of mail voor de tarieven en mogelijkheden).
Inclusief btw, trainingsmateriaal en faciliteiten

Aanmelden: mail aan: info@wenscoaching.nl of bel met: 0252-750655