Bemiddeling

Klik hier voor het gratis en vrijblijvende aanmeldformulier!

Wen’s Gastouderbureau bemiddelt tussen ouders die opvang zoeken voor hun kind(eren) en erkende gastouders die deze opvang verzorgen in hun eigen woning. Soms wordt de opvang bij de ouders thuis verzorgd, dit noemen wij ‘Gastouderopvang aan Huis’ of ‘nanny-opvang’. Deze gastouder wordt ook wel Nanny of Dienstverlener aan Huis genoemd. Voor de Gastouderopvang aan Huis geldt een heel andere wet- en regelgeving dan voor de ‘reguliere’ gastouderopvang. Vraag hier gerust naar of check onze pagina over dat onderwerp: Gastouder aan Huis

Zoek je een gastouder of wil je zelf graag kinderen opvangen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een zoekopdracht opgeven? Maak dan gebruik van dit formulier.

Ons bureau is een gerenommeerde organisatie met:
> automatisch betalingsverkeer
> korte lijnen
> een onafhankelijke geschillencommissie
> lidmaatschap bij Brancheorganisatie Kinderopvang
> een oudercommissie
> registratie via de gemeente Lisse in het LRK
> verzorging van diverse trainingen, workshops en bijeenkomsten voor gastouders (meestal gratis) en soms ook voor ouders
> de mogelijkheid voor gastouders tot deelname aan een collectieve zorgverzekering
> voor alle gastouders een AVB (BedrijfsAansprakelijksheidsVerzekering) die door het bureau is afgesloten
> kosteloos overstappen
> kosteloos advies over kinderopvangtoeslag want wij zijn toeslagendienstverlener
> ‘mensen-mensen’ met een No-Nonsense-Mentaliteit-en-Beleid

Je kunt ook het aanmeldingsformulier invullen: Aanmeldingsformulier ouder(s). In vervolg daarop zullen wij contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en indien gewenst een afspraak bij je thuis te maken voor een persoonlijk, geheel vrijblijvend, gesprek.

Klik hier voor inzicht in een deel van het gastouder-aanbod. Let op: dit is slechts een kleine selectie van het aanbod van gastouders dat wij in ons bestand hebben opgenomen.

Gezien een bemiddeling vaak heel snel kan gaan of een match op korte termijn tot stand komt en vaak persoonlijke informatie betreft, plaatsen wij geen oproepen van ouders op de site. Dit kunnen wij wel (anoniem) voor je op onze Facebookpagina doen (kosteloos).

Bellen of mailen om de opties te bespreken is natuurlijk altijd mogelijk: Contact