Dit zeggen vraag- en gastouders over ons bureau

Deze uitspraken zijn overgenomen uit evaluatiegesprekken met vraag- en gastouders. Deze hebben toestemming gegeven om dit op onze site te vermelden.

Vraagouder Thamara de Vries uit Lisse:
Ik geef wen’s een dikke 10 voor de samenwerking! Als ik vragen heb kan ik altijd bellen. Er wordt met mij meegedacht. Het is echt zo. Ik ben er vaak op   kantoor geweest en er wordt altijd tijd voor mij vrij gemaakt. Er wordt nooit iets afgekapt ofzo, je kan altijd je vragen stellen. Wen’s doet veel werk voor mij. Ik kan het niet anders ervaren, het is echt zo; Wen’s verdient een 10!

Vraagouder Kim Grimbergen uit Lisse:
Als ik bel of mail heb ik altijd snel antwoord terug. Het is niet zo dat we overal zelf achteraan moeten. We zijn heel tevreden.

Gastouder mevrouw Van Noort – van den Burg uit Noordwijk:
Ik weet dat Wen’s er voor mij is op de momenten dat ik dat zou willen. Het voelt goed. Het is goed.

Gastouder mevrouw Zonneveld – Vink uit Noordwijk:
De EHBO cursussen zijn altijd zo goed geregeld. Het is perfect. Ik voel met altijd heerlijk bij Wen’s. Ze zijn zo super gastvrij!

Gastouder mevrouw de Jong – Goulooze uit Lisse:
Met vragen kan ik altijd terecht. Wen’s geeft een goede en duidelijke uitleg. Als er andere cursussen gegeven worden kan ik ook altijd meedoen. Ik vind het prima. Als het anders zou zijn, zou ik het ook zeggen hoor!

Gastouder meneer Zonneveld uit Noordwijk:
Als er een vraag ik kunnen we bij Wen’s terecht. Als Wen’s iets wil weten bellen ze en dat gaat altijd heel goed. Ik ben zeer tevreden. Ik kan er simpelweg geen negatieve ding over zeggen!

Gastouder mevrouw Warmerdam – Kempkes uit Lisse:
Ik vind de samenwerking met Wen’s gewoon geweldig. Ik krijg keurig netjes alle informatie die ik nodig heb.

Vraagouder Cindy van Waveren uit Leiden:
Ik ben erg blij met het goede contact dat ik voornamelijk met Wendy heb. Als er iets is dan belt Wendy even of ze stuurt een mailtje. Als ik iets wil weten kan ik altijd bellen krijg ik direct antwoord. Ik ben heel tevreden.

Gastouder mevrouw Van der Vossen – de Goede uit De Zilk:
Wen’s doet het hartstikke goed. Om de zoveel tijd komen ze even kijken hoe het gaat en ik vind het prima zo. Als ik vragen heb kan ik ze stellen en het gaat gewoon goed. Als er iets is kunnen we altijd bellen of mailen.

Vraagouder Inge uit Sassenheim:
We hebben heel goed contact met Wen’s. Wen’s is goed bereikbaar en staat altijd voor ons klaar.

Vraagouder Joyce Lieverse uit Hillegom:
Ik vind het altijd erg prettig werken. Als er wat is wordt er meteen gereageerd en Wen’s help met vragen waar je zelf niet uit komt zoals vragen over de kinderopvangtoeslag. Ik vind dat altijd erg prettig.

Gastouder Nicolette Tieken uit Zwaanshoek:
De samenwerking met Wen’s Gastouderbureau verloopt allemaal prima. Als er wat is kan ik altijd bellen. Alles is heel duidelijk. Er is niks op aan te merken!

Vraagouder Sylviana Zonneveld uit Noordwijk:
Ik vind de samenwerking met Wen’s heel prettig verlopen. Als er iets is kan ik een mail sturen en krijg ik snel antwoord. Ik vind ook de informatieavonden die worden gegeven prettig. Positief!

Vraagouder anoniem uit Hillegom:
We zijn gewoon tevreden. Er is regelmatig contact en alles is netjes geregeld.

Vraagouder Richard van Haassen uit Noordwijk:
Als ik een vraag heb kan ik altijd bij Wen’s terecht en krijg ik altijd snel antwoord.