Gastouders beschikbaar

Onder deze pagina tref je een overzicht met vermeldingen van een klein deel van de bij ons ingeschreven gastouders. Lang niet al onze beschikbare gastouders staan op deze site omdat de bemiddelingen ook vaak snel te regelen zijn en veel gastouders al met een volle bezetting aan het werk zijn. Voor een goede match kun je natuurlijk even bellen of mailen of je aanmelden met het formulier “Aanmelden als ouder”.

Op dit deel van onze website hebben gastouders en nanny’s de mogelijkheid gekregen om in hun eigen woorden een profiel aan te maken. Zo kunnen zij zich aan je voorstellen in een door henzelf geschreven stuk. Wil je meer weten over een bepaalde gastouder of nanny?  Bel of mail ons dan gerust even. We bespreken graag de mogelijkheden.

Let op: De door de gastouders zelf opgemaakte profielen die je hier treft, zijn slechts een klein deel van de nanny’s en gastouders die bij ons staat ingeschreven. Bel of mail gerust even voor meer informatie.

Wanneer jouw locatie hieronder niet genoemd wordt, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Mogelijk dat wij je in contact kunnen brengen met een gastouder die hier niet is weergegeven.