Informatieavond over hoogsensitieve kinderen voor ouders, gastouders en iedereen die met kinderen werkt

Wij nodigen alle je uit om een informatieavond bij te wonen over de begeleiding van kinderen die erg gevoelig zijn voor prikkels. In voorgaande jaren hebben wij deze bijeenkomsten vaker georganiseerd (deze avond heeft ongeveer dezelfde inhoud) en er blijft vraag naar zijn.
Wendy Vrijburg zal vanuit Wen’s Coaching deze avond verzorgen. Na vele trainingen heeft zij zich gespecialiseerd in de opvoeding en begeleiding van hoogsensitieve kinderen.

Iedereen verwerkt prikkels op een eigen manier. Sommige kinderen hebben last van teveel prikkels. Hoe ga je daar mee om? Wat gebeurt er met een kind als er teveel prikkels zijn? Hoe herken je hoogsensitiviteit? Er zijn kinderen die veel last hebben van harde geluiden of juist van sterkte geuren. Zo zijn er kinderen die snel overweldigd kunnen raken van de vele prikkels die op hen af komen. Dat kan onbegrepen gedrag opleveren. Het komt allemaal aan de orde tijdens deze avond.

Je bent van harte welkom. Meld je het vooraf even als je wilt komen? Deelname is gratis en zal plaatsvinden aan de Vennestraat 16 te Lisse (1e verdieping).

We starten maandag 2 maart 2020 om 19.30 uur (tot ongeveer 21.00/21.30 uur).