Informatieavond over hoog sensitieve kinderen voor ouders én gastouders

Wij nodigen alle ouders én gastouders uit om een informatieavond bij te wonen over de begeleiding van kinderen die erg gevoelig zijn voor prikkels. In voorgaande jaren hebben wij deze bijeenkomsten vaker georganiseerd (deze avond heeft dezelfde inhoud) en er blijft vraag naar zijn.
Wendy Vrijburg zal vanuit Wen’s Coaching deze avond verzorgen. Na vele trainingen heeft zij zich gespecialiseerd in de opvoeding en begeleiding van hoog sensitieve kinderen.
Iedereen verwerkt prikkels op een eigen manier. Sommige kinderen hebben last van teveel prikkels. Hoe ga je daar mee om? Wat gebeurt er met een kind? Hoe herken je hoog gevoeligheid? Er zijn kinderen die veel last hebben van harde geluiden of juist van sterkte geuren. Zo zijn er kinderen die snel overweldigd kunnen raken van de vele prikkels die op hen af komen. Dat kan soms onbegrepen gedrag opleveren. Het komt allemaal aan de orde tijdens deze avond.

Je bent van harte welkom. Meld je het vooraf even als je wilt komen? Deelname is gratis en zal plaatsvinden aan de Vennestraat 16 te Lisse (1e verdieping).

We starten woensdag 12 juni 2019 om 19.30 uur (tot ongeveer 21.00/21.30 uur).