Woonplaats: Voorhout

Componistenlaan 63 in Voorhout
Geboortedatum: 25-01-1968

Hallo, Ik ben Heleen.
Ik ben een flexibele, geduldige, en vriendelijke gastouder. Ik ga graag met kinderen om en vind een goed contact met ouders belangrijk. Ons gezin bestaat uit 3 personen. Ik zelf, mijn man Onno en onze dochter Anne. Wij vormen een gezellig, harmonieus gezin waar nog voldoende ruimte is om gastkinderen om te vangen. Ik vind het leuk om met kinderen te knutselen, voor te lezen of spelletjes te spelen. We gaan zoveel mogelijk naar buiten als het weer en de slaaptijden van de kindjes het toe laten.

Beschikbare dagen/dagdelen:
Ik werk 5 dagen in de week van maandag tot vrijdag.

Omschrijving van uw opvanglocatie:
Wij wonen in Voorhout in de wijk Hoogteijlingen. Dit is een kindvriendelijke woonwijk tegenover het station. Wij wonen in een eengezinswoning met 5 slaapkamers. Op de derde verdieping slapen we zelf, en word niet gebruikt voor gastkinderen. Op de tweede verdieping is een slaapkamer met 3 kinderbedjes voor gastkinderen ingericht. Verder is daar ook een speelkamer ingericht voor grotere kinderen. voor kleine kinderen is er voldoende speelgoed aanwezig. Er is ook een box, kinderstoelen, en een dubbele kinderwagen aanwezig, met meerijdplank. Er kan dus altijd met 3 kinderen naar buiten gegaan worden. aangrenzend aan de woonkamer is een kleine, overzichtelijke tuin, met zandbak aanwezig. Hierin kan met mooi weer buiten gespeeld worden. Verder zijn er in de buurt diverse speeltuinen aanwezig waar we naar toe kunnen en een kinderboerderij.

Wij hebben 1 lieve kat.

Wil je meer over mij weten? Neem dan even contact op met Wen’s Gastouderbureau. Zij brengen je graag met mij in contact!
Wie weet, tot snel!

Groeten,
Heleen