Woonplaats: Roelofarendsveen

Woonplaats: Roelofarendsveen
Voornaam (roepnaam): Naomi
Achternaam: Keereweer
Naam van de opvang: De Boevenbende
Adres: Schieland 27
Postcode: 2371 PM
Plaats: Roelofarendsveen
Geboortedatum: 25-09-1995
Ik heb een rijbewijs en een eigen auto tot mijn beschikking.

Ik stel mezelf voor in mijn eigen woorden:
Mijn naam is Naomi Keereweer (1995) en ik woon in Roelofarendsveen. Ik heb in 2017 mijn opleiding pw3 afgerond en ben in het bezit van een EHBO diploma aan kinderen.
Zelf actief als gastouder al ruim 2 jaar.Ik heb diverse stages gelopen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en BSO. Bovendien werkt mijn moeder al jaren in de kinderopvang en ben ik altijd erg betrokken geweest bij haar werkzaamheden. Ik heb zelf een zoontje Tygo ( 10-04-2020 ).

Bijzonderheden aan de opvang die ik verzorg:
Ik kies bewust voor het gastouderschap omdat ik gemerkt heb dat ik op een kinderdagverblijf de kinderen niet de persoonlijke aandacht kan geven die ik vind dat ze nodig hebben. Samen spelen, een boekje lezen, knutselen, lekker naar buiten gaan..
Daarnaast vind ik het heerlijk om met de kinderen bezig te zijn en van dichtbij hun ontwikkelingen te volgen. Ik werk met thema’s zoals de seizoenen, maar ook bijvoorbeeld ‘eten en drinken’ en ‘dieren’.
Communicatie vind ik heel belangrijk tussen ouder en gastouder. Elke dag zal ik kort en krachtig schriftelijk en/of mondeling de dag doornemen. Ook zal ik vragen bij het brengmoment hoe het is met het kind. Eventuele bijzonderheden kunnen dan besproken worden.

Ik heb 4 katten. Ik vind het belangrijk dat kinderen leren om om te gaan met dieren. Ik zal de kinderboerderij ook regelmatig bezoeken.
Ook organiseer ik een aantal vaste activiteiten per jaar, denk aan Paaseieren zoeken, ect.. Dit doe ik in samen werking met mijn moeder die ook gastouder is.

Omschrijving van de opvanglocatie:
Ik woon in een ruime eengezinswoning met een ruime tuin. Deze tuin is geheel kindvriendelijk ingericht en rond om mijn woning zijn erg veel speeltuintjes te vinden. Ik ben graag buiten. Ik vind dat er altijd wel een geschikt moment is om heerlijk in de frisse buitenlucht te kunnen zijn met de kinderen. Bovendien vind ik het belangrijk dat de kinderen in de natuur spelen en zo de natuur ontdekken, in elk seizoen van het jaar.

Ook heb ik de KNUTSELZOLDER !!
Mijn ruime zolder is helemaal kids-proof gemaakt, waar wij dan ook regelmatig te vinden zullen zijn op een dag, wij zullen daar gaan knutselen/bakken/dansen en spelen.
Op deze dagen werk ik:
Maandag 06:30/18:00
Dinsdag 06:30/18:00
Donderdag 06:30/18:30

Op deze dag(en) werk ik niet: Woensdag – Vrijdag – Zaterdag – Zondag
Mijn huisdieren: 1 kater ( Gismo ) 1 poes ( Noortje ) 1 poes ( Bella ) 1 Poes ( Donna )