Woonplaats: Lisse

Voornaam (roepnaam): Wendy
Achternaam: Meeuwissen
Naam van de opvang: Gastouderwendy
Adres: Prinshendrikstraat 58
Postcode: 2161SG
Plaats: Lisse
Geboortedatum: 08-01-1977

BEL OF MAIL WEN’S GASTOUDERBUREAU VOOR MEER INFORMATIE: 0252-750655 / INFO@WENSGASTOUDERBUREAU.NL

Ik heb zelf kinderen: 2 dochters waar van 1 uitwonend en 1 zoon Geboortejaar van de kinderen: Dochter 09-12-1997 zoon 27-01-2001 dochter 23-05-2005

Rijbewijs: Ja, ik heb een rijbewijs / Auto tot mijn beschikking:  Ja, ik heb zelf een auto

Opvang in de: In mijn eigen woning / ruimte

Ik stel mezelf voor in mijn eigen woorden:
Mijn naam is Wendy Meeuwissen, ik ben geboren in 1977 en ben sinds 2008 gastouder. Naast mijn diploma helpende zorg en welzijn heb ik een diploma kinder EHBO. Om een goede gastouder te kunnen zijn, volg ik regelmatig cursussen waardoor ik vele certificaten heb gehaald.  ik ben lief en zorgzaam en maar heb ook mijn regels binnen en buitenhuis.

Bijzonderheden aan de opvang die ik verzorg:
Ik besteed aandacht aan vroegschoolse educatie zodat uw kind goed voorbereid naar de de basisschool. Ieder kind is uniek en mag kind zijn. We doen leuke activiteiten zoals knutselen, voorlezen, zingen, spelen, leren om samen te spelen en nog veel meer seizoensgebonden activiteiten. Ook gaan we regelmatig naar de speeltuin.

Omschrijving van de opvang locatie:
We wonen in een eengezinswoning met een tuin die afgesloten is met een leuk speeltoestel. We hebben ook huisdieren die lief en goed om kan gaan met u kind. Een hondje, poes, en een parkiet. Er is 1 Slaapkamer die ingericht is om rustig en veilig te gaan slapen met een camera om u kindje in de gaten te houden. Veder is het huis veilig en word ieder jaar gecontroleerd door het gastouderbureau.

Op deze dagen werk ik: Maandag dinsdag woensdag vrijdag Op deze dag(en) werk ik niet: Donderdag

Mijn huisdieren: Een klein hondje een poes en een parkiet