Gastouderbureau Katwijk

Wen’s Gastouderbureau is een bureau dat helpt met het bemiddelen tussen ouders en gastouders in Katwijk en omstreken. Heeft u een gastouder nodig, dan helpen wij u graag bij het zoeken naar een geschikte gastouder. U kunt ervoor kiezen om de gastouder bij u thuis uw kind te laten opvangen, maar ook biedt ons gastouderbureau Katwijk de mogelijkheid dat uw kind bij de gastouder thuis terecht kan gedurende de gastouderopvang.

Uw kind laten opvangen door bij ons aangesloten gastouders in Katwijk heeft voor u vele voordelen, waaronder:

  • Afspraken per uur; opvang afgestemd op uw persoonlijke situatie;
  • Kleinschaligheid; altijd maximaal 6 kinderen bij een gastouder;
  • Flexibiliteit; de gastouder en het gastouderbureau in Sassenheim denken met u mee;
  • Alle gastouders beschikken over het certificaat EHBO voor kinderen en over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wilt u meer weten over ons gastouderbureau Katwijk? Zoekt u een gastouder voor de opvang van uw kind? Of wilt u zelf graag kinderen opvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wen’s Gastouderbureau Katwijk

Ons gastouderbureau wordt grotendeels gedreven door Wendy Vrijburg – Boogerd en Marcel Vrijburg. In juli 2007 zijn zij gestart met het gastouderbureau. Wendy heeft naast het bestieren van het gastouderbureau een opleiding gedaan tot Mensgericht Coach aan de Academie voor Counseling en Coaching. Dit is dan ook de reden dat zij naast het gastouderbureau een bescheiden coachingpraktijk is begonnen, Wen’s Coaching.

Gastouders Katwijk

Bent u op zoek voor de opvang van uw kind(eren) naar gastouders Katwijk? Dan bent u bij Wen’s gastouderbureau aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod in gastouders in Katwijk. Kijkt u op onze gastouder pagina voor ons aanbod.

Wen’s Gastouderbureau is altijd op zoek naar nieuwe gastouders, ook in de omgeving van Katwijk. Heeft u interesse in het worden van een gastouder? Houd er dan wel rekening mee dat u aan bepaalde eisen moet voldoen. U moet bijvoorbeeld een relevant diploma in uw bezit hebben. Heeft u deze niet in bezit, maakt u zich dan geen zorgen! Wen’s Gastouderbureau biedt u de mogelijkheid om uzelf te kwalificeren als gastouder.

Voor het aanmelden als gastouder vult u ons inschrijfformulier in. We maken vervolgens een afspraak met u voor een eerste kennismaking. Bent u op zoek naar gastouders in Sassenheim? Vult u dan ons vraagouders inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.