Gastouderbureau Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar kinderopvang waarbij het kind centraal staat? Wen’s Gastouderbureau is een gastouderbureau dat bemiddelt in Noordwijkerhout. Wij zorgen ervoor dat uw kind bij één van onze gastouders terecht kan.

Gastouders in Noordwijkerhout inschakelen via Wen’s Gastouderbureau heeft voor u vele voordelen:

 De opvang wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie;
 De kinderen krijgen veel aandacht van de gastouders;
 De gastouders en het gastouderbureau denken altijd met u mee;
 Alle gastouders beschikken over het certificaat EHBO voor kinderen en over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Onze gastouders in Noordwijkerhout staan onder controle van de GGD en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Schakelt u ons gastouderbureau voor gastouders in Noordwijkerhout in? Ook dan kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen!

Wilt u een afspraak maken om u te laten informeren over ons gastouderbureau dat bemiddelt in Noordwijkerhout en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0252 – 750 655.

No nonsens beleid bij Wen’s Gastouderbureau Noordwijkerhout

Uitgangspunt bij ons gastouderbureau is dat ouders met een gerust hart en prettig gevoel naar hun werk kunnen gaan. Dit kan alleen als het kind zich veilig voelt bij de gastouder en er graag naar toe gaat. Wij helpen u daar graag bij!

Voor het gebruik maken van de bij ons ingeschreven gastouders in Noordwijkerhout hoeft u geen inschrijfkosten te betalen. Wij hanteren een scherp tarief. We rekenen €0,75 per uur per kind met een minimum van €25,– en een maximum van €100,– bureaukosten per maand.

Zelf gastouder in Noordwijkerhout worden?

Wen’s is altijd op zoek naar nieuwe gastouders, vooral in de omgeving van Noordwijkerhout. Voor het worden van een gastouder van ons bureau moet u voldoen aan enkele eisen, u moet bijvoorbeeld een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in uw bezit hebben. Wilt u gastouder worden? Schrijf u dan nu in als gastouder!

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Het werkgebied van Wen’s gastouderbureau bevind zich in de bollenstreek en de haarlemmermeer, inclusief de volgende plaatsen;
Lisse, Noordwijk, Katwijk, Leiden, Hillegom, Noordwijkerhout, Hoofddorp, Nieuw Vennep