Wie zijn Wij?

Wen’s Gastouderbureau wordt gedreven door Wendy Vrijburg – Boogerd in samenwerking met Marcel Vrijburg en Marcelle Mesman – Roelofs.

Wendy stelt zich persoonlijk voor:

Mijn naam is Wendy Vrijburg – Boogerd. Ik ben geboren in 1970 in Lisse en ben nog steeds woonachtig in Lisse. Samen met mijn man Marcel Vrijburg en onze zoon Quinten (2004) wonen wij aan de rand van het centrum van Lisse. Met onze huisdieren, veel interesses en een druk sociaal leven is er veel leven in de brouwerij en zitten wij niet stil.

Mijn man en ik zijn in juli 2007 gestart met het gastouderbureau. Naast het bestieren van het gastouderbureau heb ik in 2010 een opleiding tot Mensgericht Coach gevolgd aan de Academie voor Counselling en Coaching. Ik heb dan ook naast het gastouderbureau, een bescheiden coachingspraktijk op divers vlak. Eveneens in 2010 heb ik een diploma Coaching bij ADHD en ADD behaald. Ik ben natuurlijk ook in het bezit van een diploma Eerste Hulp Bij Kinderen; een cursus die ik jaarlijks herhaal. In de tussentijd heb ik ontzettend veel trainingen, cursussen en workshops gevolgd. Denk hierbij aan de TINK train-de-trainer (Taal en Interactievaardigheden in de Kinderopvang), ik ben ook Aandachtsfunctionaris binnen de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling. Momenteel volg ik een specialisatie opleiding aan de Academie voor Counselling en Coaching en mag ik mezelf na dit jaar trainer en mediator noemen. Ik geef dan ook veel trainingen zelf aan de gastouders maar ook daarbuiten. Het organiseren zit in mijn bloed!

Naast het gastouderbureau en de coachingspraktijk hebben mijn man en ik sinds 2016 een schoonmaakbedrijf. Bij De Zwart facilitaire diensten (eveneens gevestigd aan de Vennestraat 16 in Lisse) zijn zo’n 60 personeelsleden werkzaam.

De no-nonsense-cultuur die binnen Wen’s Gastouderbureau is ontstaan komt van de basis van mijn karakter. Ik houd van mensen en dieren en probeer mijzelf altijd te blijven ontwikkelen en probeer mij altijd te verplaatsen in de ander. In de gastouderopvang en de coaching, het werken met mensen, ligt mijn hart. Ik werk fulltime in deze branche en doe dit met ontzettend veel enthousiasme en liefde.

gastouderbureau

Marcelle Mesman – Roelofs:

Marcelle houdt zich voornamelijk bezig met het voeren van voortgangsgesprekken met (en bij) gastouders en het verzorgen van de risico inventarisaties bij de opvanglocatie. Met regelmaat bezoekt zij de gastouders ook onaangekondigd. Marcelle is echter zeer breed inzetbaar en dus ook voor de administratieve assistentie draait zij haar hand niet om. Marcelle is getrouwd met Patrick en moeder van twee jongens; Rick en Josh. Zij is sinds februari 2010 vol enthousiasme aan het werk voor Wen’s Gastouderbureau. Marcelle werkt meestal op maandag en dinsdag voor het gastouderbureau.  Sinds 2017 is zij op woensdag ook werkzaam voor De Zwart facilitaire diensten.

Marcel Vrijburg:

Mijn man Marcel Vrijburg is eigenaar van De Zwart Facilitaire Diensten BV en met zo’n 60 personeelsleden actief in de schoonmaakbranche. Naast zijn taken daar, zorgt hij binnen ons gastouderbureau voor de afwikkeling van de administratieve en de financiële zaken. Zoals onder andere de boekhouding van de VOF en de betalingen binnen het gastouderbureau.

Quinten Vrijburg: 

Onze zoon moeten wij tegenwoordig ook noemen. Hij doet de etiketten op de enveloppen en frankeert deze. Verder maakt hij wel eens ons kantoor schoon en laat dan vervolgens al zijn rommel weer slingeren!