Jarenlang ontvingen wij bij het gastouderbureau vragen over de mogelijkheid tot het assisteren bij het voeren van een adequate gastouder administratie. Tot op heden waren wij daar steeds niet ingedoken. Vanaf nu is daar verandering in gekomen. Wen’s Gastouderbureau biedt gastouders vanaf 1 januari 2020 de mogelijkheid hun administratie via het gastouderbureau door Vrijburg Administraties te laten verzorgen.

Het veranderen van software, personele wijzigingen, ervaring en een goede planning hebben er voor gezorgd dat er ruimte is gekomen om deze dienst aan te bieden. Voorwaarde van Wendy om dit aan te gaan was om er geen groot verdienmodel op los te laten. Slechts het bieden van assistentie en hulp bij het voeren van een goede administratie is de insteek. Low-budget en laag-drempelig. We hebben een modus gevonden dit op die manier te kunnen gaan doen. Daardoor kunnen wij met trots laten weten dat we ook op administratief vlak voor de gastouders klaarstaan!

Op woensdagavond 18 september 2019 zullen wij je bij ons op kantoor aan de Vennestraat 16 in Lisse, bijpraten over hoe we te werk zullen gaan. Nogmaals; vanaf 1 januari 2020 kun je bij ons terecht.

We houden het betaalbaar, eerlijk, met korte lijnen in eenvoudige taal. Helder en betrokken want dat is tenslotte onze kracht!