Joyce van Erk

Woonplaats: Hillegom

Voornaam (roepnaam): Joyce
Achternaam: Van Erk
Naam van de opvang: Het Knusse Nestje
Adres: Lijsterbeslaan 7
Postcode: 2181CK
Plaats: Hillegom
Geboortedatum: 07-07-1983

BEL OF MAIL WEN’S GASTOUDERBUREAU VOOR MEER INFORMATIE: 0252-750655 / INFO@WENSGASTOUDERBUREAU.NL

Ik heb zelf kinderen: Geboortejaar van de kinderen: 20-04-2008, 08-12-2009, 03-09-2016

Rijbewijs: Ja, ik heb een rijbewijs

Auto tot mijn beschikking:  Ja, ik heb zelf een auto

Opvang in de: In uw eigen woning / ruimte

Ik stel mezelf voor in mijn eigen woorden:

Hier wil ik graag wat over mijzelf vertellen. Ik ben er per slot van rekening van overtuigd dat gastouderopvang niet alleen van mijn kant, maar ook van uw kant moet ‘klikken’.
Mijn naam is Joyce van Erk. Op 7 juli 1983 ben ik geboren in Zuid-Holland, in het dorpje Sassenheim en woon nu in Hillegom.
Ben moeder van 3 kinderen:
Op 20 april 2008 werden we de trotse ouders van onze dochter Faye en niet veel later op 8 december 2009 ook de trotse ouders van Tino. Op 3 september 2016 zijn we wederom trotse ouders geworden van een zoon genaamd Quint.

Ik heb een aantal jaren gewerkt als helpende in de thuiszorg wat ik met heel veel plezier gedaan heb. Daarvoor heb ik als assistent drogist gewerkt. In 2013 heb ik me diploma gehaald voor gastouder en daarnaast me certificaat voor acute hulp aan kinderen. Ben er even  uit geweest  na de geboorte van Quint en per feb 2019 ben ik weer begonnen als Gastouder.

Met Gastouderopvang “Het Knusse Nestje” wil ik Gezelligheid, kleinschaligheid, intimiteit en flexibiliteit bieden. Wanneer u hiernaar op zoek bent, bent u bij mij aan het juiste adres!

Bijzonderheden aan de opvang die ik verzorg:
Met mijn gastouderopvang wil ik zoveel mogelijk een reguliere gezinssituatie creëren, waarin rust, structuur en regelmaat een belangrijke rol spelen. In deze huiselijke sfeer zal uw kind zich snel op zijn gemak voelen en dat is toch het allerbelangrijkste! Mogelijkheid om ieder kind, deze persoonlijke aandacht te geven. Op deze manier kan ik inspelen op de verschillende behoeftes van kinderen. Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb gevarieerd speelgoed in huis en bied activiteiten, toegespitst op leeftijd en ontwikkelingsniveau.
Door uw kind liefde en aandacht te geven wil ik hem of haar stimuleren in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Ik kan uw kind bijvoorbeeld helpen met zindelijk worden door middel van een beloningssysteem met stickers. Hierbij vind ik het ook belangrijk om regelmatig tegen kinderen te zeggen dat ze iets goed doen. Ik leg liever de nadruk op wat kinderen goed doen, dan op wat ze niet goed doen.
Om er voor te zorgen dat uw kind een leuke tijd bij mij heeft, bied ik verschillende activiteiten aan. Bijvoorbeeld bakken, koken, knutselen, kleuren, spelen; we doen het allemaal! En vooral ook lekker veel naar buiten. Heb een 4ling buggy om lekker op stap te kunnen.
Heb ik u kunnen enthousiasmeren voor “Het Knusse Nestje”? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op. Tot ziens!

De dag ziet er als volgt uit:
6.00 en 9.00:
De kinderen worden door de papa’s en mama’s gebracht.
Als de kinderen gebracht zijn is er vrij spel.
8.15 uur:
Brengen we Quint naar school.
10.15uur:
We gaan fruit eten met iets te drinken erbij. Voor de allerkleinsten maak ik zelf een fruithapje, de oudere kinderen krijgen een portie fruit van een of meerdere fruitsoorten.
11.00uur:
Voor de kleintjes die nog slapen gaan nu even naar bed, voor de oudere kinderen gaan we een creatieve activiteit doen zoals kleien, plakken, knutselen, verven, kleuren,
11.45 uur:
Gaan we opruimen om vervolgens aan tafel te gaan om een boterham te eten. De kinderen krijgen bij het broodmoment melk.
12.30 tot 15.00
De kinderen slapen. De oudere kinderen die niet meer slapen blijven beneden spelen en/of knutselen.
14.45uur:
We gaan met zijn allen quint uit school halen.
15.15uur:
We eten aan de tafel een koekje en we hebben er wat te drinken bij.
15.30-17.00 uur:
We spelen binnen of buiten, liedjes zingen, boekje lezen of lekker in de tuin.
17.15 uur:
Alle kinderen worden nog een keer verschoond of gaan naar het toilet. Vervolgens krijgen ze nog een soepstengel en eventueel nog wat drinken. De kinderen onder de 1 jaar krijgen eventueel warm eten, dit dient wel zelf meegenomen te worden.
17.45 uur:
Voor de kinderen die nog niet opgehaald zijn mogen nog even televisie kijken.
18.00 uur:
Alle kinderen zijn opgehaald.

Ieder kind heeft bij ons een heen-en-weer schriftje. Hierin worden alle belevenissen van de hele dag opgeschreven. Niet alleen wat er gegeten en gedronken is, maar vooral ook hoe het kind zich ontwikkelt. Het is erg leuk voor later als de ouders ook van tijd tot tijd iets in dit schriftje schrijven.

Met baby’s probeer ik zo veel mogelijk rekening te houden met waar de baby behoefte aan heeft en/of wat hij/zij thuis gewend is. Een flesje, verschonen en/of slapen kan ook op een ander tijdstip dan in het schema vermeld.

Verschonen: De luiers worden regelmatig gecontroleerd zo nodig verschoond.

Op deze dagen werk ik: Maandag t/m vrijdag.
Op deze dag(en) werk ik niet: Avonden en weekend

Mijn huisdieren: 2 katten

Graag tot ziens! Bel of mail Wen’s Gastouderbureau voor een vrijblijvende kennismaking!