Woonplaats: Oegstgeest
BEL OF MAIL WEN’S GASTOUDERBUREAU VOOR MEER INFORMATIE: 0252-750655 / INFO@WENSGASTOUDERBUREAU.NL

Leeftijd: 41 jaar
Geen rijbewijs en auto

Omschrijving van uzelf als gastouder:

Angela’s Kroost is een mini kinderdagverblijf aan huis en bied opvang aan maximaal 5 kindjes in de leeftijd 0 tot 4 jaar. Ik ben een gediplomeerd pedagogisch medewerkster met 17 jaar ervaring en ik ben in het bezit van het officiële EHBO diploma met de extra aantekening Kinder-EHBO. Iedere ochtend lees ik de kinderen voor, terwijl zij genieten van een cracker. We knutselen regelmatig, met veel verschillende materialen en technieken. Ook zijn we dagelijks buiten te vinden,in de achtertuin of we gaan wandelen.

Beschikbare dagen/dagdelen:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Er is plek voor 3 nieuwe kindjes.

Omschrijving van uw opvanglocatie:
Angela’s Kroost is gevestigd in mijn woonhuis. Kindjes spelen in de woonkamer en de gang. Er zijn verschillende “speelhoeken”. Zo is er bijvoorbeeld een huishoek met keukentje, speeleten, poppen, verkleedkleren,end. Ook is er een autohoek, met garage en een kist vol auto’s. Verder zijn er een dierenhoek, bouwhoek, leeshoek en een hoek waar een baby rustig kan spelen. Aan tafel wordt gegeten en geknutseld, gekleid en gepuzzeld.

Boven zijn er 3 slaapkamers, met voor ieder kind een eigen bedje. In de achtertuin kan gespeeld worden in het speelhuisje of in de zandbak. Er zijn loopauto’s, driewielers, hobbelpaarden, auto’s, blokken, een step, etc, etc. Voor een baby is er buiten een box, zodat hij veilig buiten spelen.

Heeft u zelf kinderen en in welke leeftijd:
nee, geen eigen kinderen

Heeft u huisdieren:
1 kat, 3 soorten reptielen, 3 soorten knaagdieren en een aquarium met garnaaltjes en verschillende soorten vissen.

Overige informatie van belang:
Ik werk met VVE (Voor en Vroegschool Educatie) Programma Peuterpraat.

gastouder oegstgeest