Woonplaats: Katwijk (De Zanderij)

Voornaam (roepnaam): Sharissa
Achternaam: Langeveld
Naam van de opvang: het Kinderhoekje
Adres: Wintergroen 29
Postcode: 2224 DG
Plaats: Katwijk
Geboortedatum: 05-02-1993

BEL OF MAIL WEN’S GASTOUDERBUREAU VOOR MEER INFORMATIE: 0252-750655 / INFO@WENSGASTOUDERBUREAU.NL

Ik heb zelf twee kinderen: Jula (jul ’16) en Raff (jun ’18)
Ik heb een rijbewijs en auto tot mijn beschikking.

Ik stel mezelf voor in mijn eigen woorden:
Mijn naam is Sharissa en samen met mijn man Daan en onze kindjes Jula (jul ’16) en Raff (jun ’18) woon ik in de fijne wijk ‘de Zanderij’ in Katwijk. Wij wonen in een lichte hoek-eengezinswoning naast een van de vele speeltuintjes in de wijk. Ik ben gediplomeerd als Pedagogisch Werker kinderopvang niv. 3 en heb de Nanny-opleiding van Gortz & Crown behaald. Natuurlijk ben ik ook in bezit van een geldig EHBO-certificaat en VOG. Mijn man is ook in bezit van een VOG. Na bijna 5 jaar als gastouder/nanny bij verschillende gezinnen thuis te hebben gewerkt, ga ik nu mijn droom najagen en kinderen bij mij thuis opvangen.

Bijzonderheden aan de opvang die ik verzorg:
Uw kostbaarste bezit achterlaten doet u natuurlijk niet zomaar. Dit begrijp ik als moeder van 2 als geen ander. Ik streef er dan ook naar om uw kind met een gerust hart bij mij achter te laten en hem/haar een fijne, onbezorgde tijd te laten hebben. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich helemaal thuis voelen hier zodat ze alle ruimte hebben en nemen om zichzelf te ontwikkelen. Dit is dan ook de reden dat ik sta voor een professionele, liefdevolle, kleinschalige en huiselijke opvang.

Omschrijving van de opvanglocatie:
De opvang vind plaats in onze hoek-eengezinswoning in Katwijk. Wij wonen in de fijne en kindvriendelijke wijk De Zanderij. De Zanderij bevindt zich naast/aan de uitvalsweg N206.

De kinderen zullen spelen en eten in de woonkamer. Er is volop speelgoed en knutselmateriaal aanwezig. Ook is er een box zodat de kleintjes rustig kunnen spelen. Slapen doen de kinderen boven in een eigen kamer. In deze kamer staat een stapelledikant, een campingbedje en alle benodigdheden om de kinderen te kunnen verschonen.

We hebben een ruime tuin met voldoende speelmateriaal. In de zomer hebben we de hele middag de zon in de tuin maar we hebben verschillende zonweringen zodat de kinderen veilig in de schaduw kunnen spelen. Natuurlijk smeer ik de kinderen ook altijd in!

Naast onze achtertuin hebben we nog genoeg speeltuintjes in de wijk waar we kunnen spelen. Op loopafstand is er ook een (klein) winkelcentrum waar we af en toe een boodschap zullen doen.

Als de groep het toelaat, vind ik het ook heel leuk om een ‘bijzonder’ uitstapje te doen, zoals naar de indoor speeltuin of een grotere speeltuin die niet op loopafstand is. Dit gaat altijd in overleg.

Op deze dagen werk ik: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag Op deze dag(en) werk ik niet: vrijdag, zaterdag en zondag

Ik heb geen huisdieren.

Overige gegevens die van belang zijn:
In overleg is er veel mogelijk. Zoals opvang buiten de standaard openingstijden of opvang tijdens een feestdag.
Neem voor meer informatie vooral vrijblijvend contact op!