Woonplaats: Aalsmeer

Voornaam (roepnaam): Norma
Achternaam: Lall
Naam van de opvang: Kinderopvang Aalsmeer
Adres: Mendelstraat 109
Postcode: 1431KP
Plaats: Aalsmeer
Geboortedatum: 01-08-1960

BEL OF WEN’S GASTOUDERBUREAU VOOR MEER INFORMATIE: 0252-750655 / INFO@WENSGASTOUDERBUREAU.NL

Ik heb zelf kinderen: Geboortejaar van de kinderen: 31-12-1995 en 09-07-1988
Rijbewijs: Ja, ik heb een rijbewijs
Auto tot mijn beschikking:  Ja, ik heb zelf een auto
De opvang vindt plaats in mijn eigen woning / ruimte

Ik stel mezelf voor in mijn eigen woorden:
Mijn naam is Norma Farida Lall. Ik heb ruim 10 jaar + ervaring in het begeleiden en verzorgen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Ik ben een opgewekt persoon, gastvrij, spontaan, vrolijk en behulpzaam. Conflicten ga ik niet uit de weg, maar probeer dat op een respectvolle manier op te lossen om dit in het vervolg te voorkomen. Daarnaast hecht ik veel waarden aan respect voor elkaars mening en net taal gebruik. Mijn hobby” zijn Sport/koken/muziek en dansen. Ik houd zielsveel van mijn familie/zus en in het bijzonder mijn beiden inmiddels volwassen zonen. Ik heb ook huisdieren, Coco, Cismo  en Lizzy. 2 konijnen die een mooi verblijf in onze schuur hebben, Florian en Gipsy. Ik ben een dierenvriend en donateur van de dierenbescherming en dieren lot.

Bijzonderheden aan de opvang die ik verzorg:
Ik ben heel flexibel met de opvangtijden. Ouders kunnen een halve dag of een hele dag gebruik maken van de opvang. Ik ben heel vroeg open ,vanaf 6.30 tot 19.00 als ouders daar behoefte aan hebben, maar buiten deze tijden zoals weekend of avond is ook mogelijk. Ik kook ook warme maaltijden als ouders erom vragen tegen een redelijke vergoeding van � 2 per x. Elk gastkindje heeft een eigen box waar persoonlijke spulletjes, kleding, speen, knuffel etc in wordt bewaard. Binnen mag er niet gelopen worden met buiten schoenen, elk kind heeft een pantoffeltje. Slaapzakjes, spuugdoekjes, slabber is aanwezig op de opvang . Elk kind heeft zn eigen slaapbedje  met een eigen slaapzak . Dit gaat wekelijks de was in op 70 graden. Elke dag wordt alles gereinigd in de vaatwasser op 70 graden. Elke dag wordt de speelruimte schoongemaakt na elke activiteit.

Omschrijving van de opvanglocatie:
De speelruimte binnen is veilig en hygiënisch ingericht met divers speelgoed dat goed aansluit op de leeftijd van de gastkindjes van 0 tot 4 jaar. De binnen ruimte is 40 m2. De buitenruimte is ingericht met rubberen tegels en omheind met een hek zodat de kinderen veilig kunnen spelen en ook hier is er voldoende speel materiaal. De buiten ruimte 20m2 speelruimte en nog eens 20m2 relax gedeelte waar we in de zomer heerlijk op de lounge bank kunnen zitten. Elk jaar wordt de buiten ruimte door de tuinman goed schoongemaakt en gesnoeid.

Op deze dagen werk ik: Ma. t/m vrij.
Op deze dag(en) werk ik niet: Zaterdag, zondag alleen op afspraak.

Mijn huisdieren: 3 poesjes, Coco, Gizmo, Lizzie en 2 Konijntjes met eigen verblijf in de schuur Gypsy & FLorian.

Overige gegevens die van belang zijn:
We hebben respect voor elkaars mening, net taalgebruik.

Ik vind het belangrijk dat er niet met buiten schoenen door de kinder- speel en leefruimte wordt gelopen.

Als ouders behoefte hebben aan een warme maaltijd dan is dat mogelijk tegen een kleine vergoeding van €2.00,- per keer.