Wen’s Gastouderbureau voor gastouders Hillegom

Wen’s Gastouderbureau is een bureau dat helpt met het bemiddelen tussen ouders en gastouders in Hillegom en omstreken. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de geschikte gastouder. Gastouderopvang kan bij u thuis of bij de gastouder thuis.

Uw kind laten opvangen door gastouders in Hillegom via ons gastouderbureau heeft voor u vele voordelen, waaronder:

  • Afspraken per uur; opvang afgestemd op uw persoonlijke situatie;
  • Flexibiliteit; de gastouder en het gastouderbureau in Hillegom denken met u mee;
  • Alle gastouders beschikken over het certificaat EHBO voor kinderen en over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Wilt u meer weten over ons gastouderbureau in Hillegom? Zoekt u een gastouder voor de opvang van uw kind? Of wilt u zelf graag kinderen opvangen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Gastouderbureau Hillegom

Ons gastouderbureau wordt grotendeels gedreven door Wendy Vrijburg – Boogerd en Marcel Vrijburg. In juli 2007 zijn zij gestart met het gastouderbureau in de omgeving van Hillegom. Wendy heeft naast het bestieren van het gastouderbureau een opleiding gedaan tot Mensgericht Coach aan de Academie voor Counseling en Coaching. Dit is dan ook de reden dat zij naast het gastouderbureau een bescheiden coachingpraktijk is begonnen, Wen’s Coaching.

Wen’s Gastouderbureau is altijd op zoek naar nieuwe gastouders, ook in de omgeving van Hillegom. Heeft u interesse in het worden van een gastouder? Houd er dan wel rekening mee dat u aan bepaalde eisen moet voldoen. U moet bijvoorbeeld een relevant diploma in uw bezit hebben. Voor het aanmelden als gastouder vult u ons inschrijfformulier in. We maken vervolgens eerst een afspraak voor een kennismaking.

Bent u juist op zoek naar gastouders in Hillegom? Dan vult u ons vraagouders inschrijfformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.