Even voorstellen

Voorzitter: Vanja de Mol.

Met veel plezier en enthousiasme ga ik de komende periode als voorzitter van de oudercommissie tegemoet. Mocht u tegen zaken aanlopen of vragen hebben, mail dan gerust naar oudercommissie@wensgastouderbureau.nl

Ik ben Anke van Dijk secretaris van de oudercommissie. Ik ben getrouwd met Menno van Dijk en heb twee kindjes. Marit van 4 en Bas van 3 jaar oud.

Mijn moeder past 2 dagen in de week op de kids en is sinds 2 jaar gastouder. Ik werk 4 dagen in de week als werkvoorbereider bij Dura Vermeer. Buiten de gastouder maken mijn kinderen ook gebruik van een kinderdagverblijf. Omdat ik het belangrijk vind dat gastouders (al zijn het opa`s en oma`s) hun werk kunnen blijven doen, zet ik mij in voor de oudercommissie.

Anke van Dijk

Ik ben Maureen Duivenvoorde-Aartman, 36 jaar en sinds 1997 getrouwd met Walter en wij hebben samen 2 kinderen; Daan en Niels.

Wij wonen in onze geboorteplaats Noordwijkerhout. Ik werk 20 uur per week bij accountantskantoor Warmerdam in Noordwijkerhout waar ik de administraties van diverse klanten verzorg. De werkzaamheden variëren van het inboeken van administraties tot het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Mijn functie als penningmeester in de oudercommissie sluiten dan ook goed aan bij mijn werk.

Groetjes, Maureen