Gastouderopvang tijdens de coronacrisis

De crisis die is ontstaan door het coronavirus ofwel, COVID-19, heeft er voor gezorgd dat er veel aanpassingen nodig zijn in de gastouderopvang. Het is zeer waarschijnlijk dat deze toestand een lange tijd zal gaan duren. Van 16 maart t/m 11 mei 2020 is de kinderopvang gesloten en wordt er alleen noodopvang verzorgd voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in een cruciaal beroep. Vanaf 11 mei zal de gastouderopvang weer volledig aan het werk gaan.

Onder deze pagina tref je diverse andere pagina’s aan. Op de eerste vind je diverse antwoorden op veelgestelde vragen over de sluiting tussen 16 maart en 11 mei en informatie over de compensatieregeling. Op de volgende pagina tref je juist weer meer informatie over hoe we de opvang gaan verzorgen wanneer we weer open gaan maar nog steeds wel met het coronavirus te maken hebben. Omdat hygiëne veel invloed heeft op het coronavirus, hebben wij een aparte pagina gemaakt met veel schoonmaaktips. Hieronder nog een keer de links naar de diverse pagina’s.
FAQ’s tijdens sluiting
FAQ’s vanaf opening 11 mei ’20
Schoonmaaktips 

Het zijn onzekere tijden waarin alles, maar dan ook echt alles, anders verloopt dat we gewend zijn. Dit is ingrijpend voor iedereen. Daarom zoeken we naar een weg om dit voor iedereen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

De bij ons aangesloten ouders en gastouder worden uitgebreid op de hoogte te houden per email.
Het is ook mogelijk om onze algemene Facebookpagina te volgen en voor details treffen gastouders veel informatie op de Facebookpagina die specifiek gemaakt is voor, en gericht is op, gastouders.

Mocht je vragen hebben of met twijfels zitten, bel of mail ons gerust!

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen, blijf optimistisch en vooral: Blijf gezond!